Magyaros mérkőzést rendeznek a Premier League második fordulójának szombati játéknapján. Szoboszlai féle Liverpool fogadja ugyanis az Anfielden Kerkez Milosékat. Mindkét honfitársunk jól mutatkozott be az első meccsén, csapatuknak pedig végül egy pontot ért az első 90 perc.

A Liverpool a felkészülés során egyértelműsítette hogy egy védekező játékos nagyon hiányzik a csapat középpályájáról. Öt mérkőzésen 11 gólt kaptak ami nagyon gyenge eredmény, azuk után hogy mennyire OP volt a védelmük még nemrégiben. Ez a hátsó alakzat most nagyon könnyedén megzavarható és kijátszható, amit a Chelsea elleni első komoly tétmeccsen is láthattunk. A jó kezdés és a vezetés megszerzése után ugyanis nagyot fordult a játék képe és a kékek több gólt is szerezhettek volna ha jobban koncentrálnak a befejezéseknél. Allison (akit közbe a Szaudi ligába csábítanak) is nagyon jól védett, többször mentette meg a csapatát a hátrányba kerüléstől. Lényeg a lényeg ez a csapat hátul gyenge, elől viszont qjó. Salahék nagyon érzik a kaput, a barimeccseken 18 gólt vertek és a Chelsea ellen is jobban kijöhetett volna a lépés ha egy kicsit pontosabbak a befejezéseik..

Kerkezék meccsét ugyan nem láttam, de a statisztika elég jól mutatja dominálták a meccset. 63% labdabirtoklás, 10 szöglet, 14 lövés amiből 5 kaput is talált. Korrekt hogy kitudtak egyenlíteni a meccs hajrájában Solanke révén, ugyanis nem érdemeltek volna vereséget. Ma sokkal nehezebb dolguk lesz de mint említettem ez a Pool bármikor és bárkitől kaphat 1-1 gólt. Ilyen bődületes oddson pedig ezt kár lenne kihagyni, Salahék gólját ugyanis szinte biztosra veszik a bukik, így csak akár egy Kerkez bomba szükséges a zöldüléshez..

Egy éve 9:0-ra győzött a Liverpool, most sokkal szorosabb eredményt és mindkét féltől gólt várok.

Tipp: 3-1

Liverpool - Bournemouth: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp