Fogadj az Unibetnél, hogy szerinted sikerül vagy sem a spanyol játékosnak, hogy elérje a 20. győzelmét a legrangosabb tornákon.

A harminckét éves Rafa nemrég a Roland Garroson szerezte meg a 17. Grand Slamjét és így már csak három győzelem választja el a huszadiktól. 11 alkalommal nyert a párizsi salakon, 3 alkalommal a US Openen, 2 alkalommal Wimbledonon és egyszer az Ausztrál Openen. A bukik 2.50-s szorzóval illették azt a fogadási opciót, hogy Igen (eléri), és 1.50-s szorzóval, hogy Nem (nem éri el).

Nadal. Fotó: Alison Henley/Shutterstock.com

Az elmúlt időkben a harminc év feletti játékosok már idős játékosoknak számítottak, akiknek inkább hanyatlófélben volt pályafutások, de ebben az időszakban ez változott, hiszen úgy Nadal, mint Roger Federer is, aki hamarosan 37 éves lesz, most is a legmagasabb szinten játszanak és még mindig a ranglista élén állnak. Az a tény tagadhatatlan, hogy ők rendkívüli játékosok, de mintha az élvonalú pályafutások általában a sportvilágban hosszabbodtak volna az utóbbi években.

Nadal a hamarosan rajtoló Wimbledonon fog részt venni, ahol második kiemeltként szerepel a versenytáblán. Így elég jó esély van rá (8.00), hogy akár Londonban még egy sikerrel közelebb kerüljön a huszadik tornagyőzelemhez.

Fogadj MOST!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.