Döcög az Ajax szekere, de azért ezt kötelező lenne behúzni.

A Feyenoord elleni idegenbeli rangadó után hazatér az AFC Ajax labdarúgócsapata, amely csütörtök este a Volendam együttesét fogadja a Johan Cruijff arénában.

Öt bajnoki mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatnál jár a 36-szoros holland bajnok piros-fehér gárda, amivel összesen 10 pontot hagyott veszendőben. A csapat szerencséje, hogy még így is lőtávolságon belül tudott maradni az élen állókkal szemben, ami ösztönzőleg kell hogy hasson a bajnokság második felében.

A Volendam azon ügyködik, hogy a szezon végeztével megragadjon a holland élvonalban. A küldetés nem egyszerű, mivel a mezőny egyik leggyengébb csapataként kellene ezt a bravúrt véghez vinnie.

január 26., csütörtök

Ajax - FC Volendam Stream

A csütörtök esti Ajax - FC Volendam találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem számos egyéb mérkőzést, pl. az Ausztrál Open találkozóit.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-25, 05:30

  Fogadj és nézd élőben!