Az Atleti vendégeinél nem alaptalanul vetődik fel a kérdés: ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel?

A spanyol bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján a Cívitas Metropolitano stadionban fogadja az Ateltico Madrid a Mallorca együttesét.

Nem véletlenül lehetnek kétségei a szombati meccs előtt a mallorcai csapatért szorítóknak, akik pontosan tudják, hogy a házigazda több, mint 10 hónapja nem kapott ki otthon. Ennél már csak matracosok hazai győzelmi sorozata kegyetlenebb, ami csak a tétmeccseket figyelembe véve 9 hónapja tart. Azt pedig tovább nehezíti a vendégek dolgát, hogy tudásban végképp nem vehetik fel a versenyt a madridi alakulattal, így hát marad a szerencsefaktor, vagy éppen a VAR, ami segítséget nyújthat a kiesőjelölt gárdának.

Tippek, vélemények?

Szombati mérkőzések:

november 25., szombat

Atletico Madrid - Mallorca Stream

A szombat esti Atletico Madrid - Mallorca találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!