Jack Draper és Soonwoo Kwon mindkét Adelaideben rendezett tornán indultak és mindkét héten egymás elleni harcra kényszerítette őket a versenytábla.

Jack Draper - széles 1
Jack Draper (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO/Shutterstock.com)

Pár nappal ezelőtt, az első torna nyitókörében mérték össze tudásukat és a brit játékos fölényes győzelmet aratott alig három gémet veszítve. Draper (ATP 40.) ezt követően kikapott Karen Khachanovtól, de hamar jött a válasz erre a vereségre. Ezen a héten sorban szettvesztesség nélkül verte Lorenzo Sonegot, Tommy Pault és az említett Khachanovnak is visszavágott. A huszonegy éves Jackről tudni kell, hogy a tavaly remek eredményeket ért el a kemény borításokon, ugyanis négy Challenger bajnoki címet gyűjtött be.

Nem mondható el viszont ugyanez a huszonöt éves Soonwooról (ATP 84.), aki annak ellenére, hogy 2021-ben megszerezte első ATP tornagyőzelmét Nur-Szultanban (szintén kemény borításon), 2022-ben összesen több meccset veszített, mint amennyit nyert (25/30). A dél-koreai játékos ezen a héten Tomas Machacot, Pablo Carreno Bustát és Mikael Ymert verte, szettet csak a spanyol teniszező ellen veszített. Talán ezúttal több, mint három gémet tud majd elvenni Drapertől, de Jack marad az esélyesebb játékos, mert az elmúlt évben és idén is eddig jobban teljesített. Ezért nem meglepő, hogy az e heti menetelése is jobb mostanáig.

január 13., péntek

Tipp Játék hendikeppel Draper, Jack -3.5 @ 2.02

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.01.12., 09:20.