Egy halványabbra sikerült idény után, Alexander Zverev (ATP 6.) az utolsó tornákon is pontokat kell hajszolnia, hogy kijusson az ATP Finalsra. Bár felívelőben a német játéka, egy ihletett Taylor Fritz (ATP 31.) azért rendesen megnehezítheti a világbajnok terveit.

október 22., kedd

Úgy látszik, hogy az ázsiai része a szezonnak ébresztő hatással volt Zverevre, mivel sikerült összeszedni magát és a tőle elvárt színvonalon játszani. Pekingben az elődöntőben, Shanghaiban pedig a döntőben kapott ki, de menetelései elég meggyőzőre sikerültek, hiszen Rublevet, Federert és Berrettinit is sikerült vernie ezalatt. A 21 éves Fritztől is többet vártak az idén, de az amerikai csak Eastbourneben sikerült egy jó nyerő szériát összehoznia, ahol bajnok is lett. Bár a Laver Kupán jelesen képviselte a Világválogatottat (ahol keményen megszorongatta Tsitsipast és verte Thiemet), az ázsiai tornákon, amelyeken részt vett, egyetlen egy meccset nyert, és Stockholmban is az első meccsén már búcsúzott. Meglehet, hogy a Laver Kupán összehozott játéka csak pillanatnyi láng volt, azért mégis veszélyes marad.

Zverev két meccsből, kettőt nyert Fritz ellen, de a 2016-os, 2-0-ás washingtoni győzelme után, a tavaly a Wimbledon füvén csak döntő játszmában sikerült továbbjutnia. A helyzetkép megkívánja, hogy hozzátegyük azt is, hogy a német játékos három követője a világranglistán, Berrettini, Bautista Agut és Goffin legalább a negyedöntőig kell meneteljenek az e heti tornákon, hogy pontokat tudjanak gyűjteni a vb-kijutás érdekében.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.22. (07:59).

További kiemelt teniszmeccsek

október 22., kedd