Nicoloz Basilashvili csak egy lépésre volt a kaliforniai sivatagban attól, hogy megszerezze pályafutása legértékesebb tornagyőzelmét, de Masters-menetelése mégsem győzte túlságosan meg a bukmékereket, akik a bécsi nyitómeccsén a spanyol ellenfelét, Pablo Carreno Bustát favorizálják.

Nikoloz Basilashvili (Fotó: Belish / Shutterstock.com)

Igaz, hogy a grúz játékos (ATP 25.) nem a folytonosságról a leghíresebb, de amikor belejön, akkor még az élvonal sincs biztonságban. Ezt bizonyította Indian Wellsben is, ahol többek között Stefanos Tsitsipast is búcsúztatta. Pályafutásának legnagyobb sikerét hasonló kemény borításon szerezte 2018-ban Pekingben, emellett pedig még négy tornagyőzelemmel büszkélkedhet (egy kemény borításon, három salakon). Ezekből kettőt az idén gyűjtött be Dohában és Münchenben.

Az oddsok által esélyesebbnek mutatott ellenfele, Pablo (ATP 18.) bronzérmes szerepléssel tért vissza a kemény játékfelületre (amely során Novak Djokovic-ot is verte), Cincinnatiban és Winston-Salemben negyeddöntőzött, majd szeptember végén döntőt játszott Metzben. Indian Wellsben viszont már a második meccsén kiejtették a versenyből. A spanyol teniszező ugyanolyan eredményes tud lenni kemény borításon mint salakon, ugyanis a hat ATP-tornagyőzelméből hármat kemény pályákon, hármat pedig a lassúakon szerzett. Idén ő is két tornát nyert (Marbellában és Hamburgban salakon).

Eddigi egyetlen egymás elleni összecsapásukat 2018-ban Hamburgban játszották salakon és Basilashvili két játszmában nyert. Annak ellenére, hogy a bukik, most kettő feletti oddsot kínálnak újabb győzelmére, Nikoloz nem leírható.

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-0 @ 4.30
Fogadás szettre 2-1 @ 5.50
Fogadás szettre 0-2 @ 2.38
Fogadás szettre 1-2 @ 4.10
Szett hendikeppel Basilashvili, Nikoloz +1.5 @ 1.57
Játék hendikeppel Basilashvili, Nikoloz +2.5 @ 1.93
Játék hendikeppel Carreno Busta, Pablo -2.5 @ 1.86
Játék hendikeppel Basilashvili, Nikoloz -2.5 @ 3.30
Játék hendikeppel Carreno Busta, Pablo -4.5 @ 3.00
Játékok száma Alatt 19.5 @ 3.10
Játékok száma Felett 20.5 @ 1.54
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.56
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.40

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.10.25. - 07:24