Daniil Medvedev és Dominic Thiem egymás elleni mérlege ezen a típusú játékfelületen 2-2 és ez az egyensúlyhelyzet az orosz volt világelső javára szűnhet meg.

Daniil Medvedev (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

A tavalyi US Open-bajnok Medvedev (ATP 4.) nem a legsikeresebb idényén halad át, ugyanis csak Los Cabosban nyert tornát, viszont még így is háromszor annyi meccset nyert kemény borításon, mint amennyit elveszített (30-10). Ha azt nézzük, hogy a füves idényt követően milyen játékosok győzték le, akkor nem mondhatjuk, hogy játékszínvonala nagyot esett. Montrealban és a US Openen a Wimbledon-döntős Nick Kyrgiostól, Cincinnatiban Stefanos Tsitsipastól, Metzben Stanislas Wawrinkától, Asztanában pedig Novak Djokovictól kapott ki. Bécsben a nyitómeccsén gondmentesen verte Nikoloz Basilashvilit.

Thiem (ATP 113.) keményen küzd mostanában, hogy visszanyerje sérülése előtti játékformáját és nemrég elődöntőzött Gijónban és Antwerpenben, azonban az élvonallal még nem igazán tudja felvenni a harcot. Bár ennek némileg ellentmondani látszott pár nappal ezelőtt a Hubert Hurkacz elleni három játszmában kiharcolt győzelmével az antwerpeni negyeddöntőben, de rögtön utána kikapott Sebastian Kordatól. Bécsben is egy hősies három játszmás nyitómeccsen verte Tommy Pault, de a belga forgatókönyv most a hazai szurkolók előtt ismétlődhet.

október 27., csütörtök

Tipp Játékok száma Alatt 23.5 @ 1.54

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.10.27., 07:36.