Alig pár napja csapott össze Montrealban a svájci Stanislas Wawrinka és a bolgár Grigor Dimitrov, az amerikai Masters-torna ismét egymással állítja szemben a két egykezes fonákkal rendelkező látványos játékost.

Bár Wawrinka messze áll még mindig régi játékformájától, mégis azért eredményesebben játszik az idei szezonban mint ellenfele, és ennek tükrében ismét esélyesebben indul ezen a mérkőzésen is.

Az említett múlt heti meccsüket elég simán vette a háromszoros Grand Slam-bajnok svájci játékos (6-4, 6-4). Stan The Man első szerváinak 86%-át nyerte, ami jóval főlényesebb teljesítményt jelentett a Grigorénál ezen a téren (62%), viszont a második szerváinak csak 40%-át nyerte, ami jelentheti azt, hogy amennyiben hosszabb labdamenetekre kerül sor, akkor Dimitrov talán átveheti a játék irányítását. Persze, Grigor adogatójátékának javulnia kell, hiszen háromszor veszítette el szerváját a kanadai meccsükön. Annak ellenére, hogy Wawrinka nyerte az utóbbi négy meccsüket és összesítve 6-4-re vezet, Dimitrovnak adhat önbizalmat az a tudat, hogy legutóbb itt győzte le a svájcit 2016-ban, és emellett ugyanitt szerezte meg egyetlen Masters-tornagyőzelmét 2017-ben.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.08.13. (08:08).

További kiemelt meccsek a férfi versenytábláról

augusztus 13., kedd