Amennyiben Casper Ruud el akarja kerülni, hogy pályafutásának első vb-szereplése a csoportkörben érjen véget, akkor szépítenie kell az Andrey Rublev elleni 0-5-ös mutatóján.

Casper Ruud (Fotó: LiveMedia / Shutterstock.com)

A huszonkét éves norvég játékos (ATP 8.) nem kevesebb, mint öt idei tornagyőzelemmel a tarsolyában jutott ki az idényzáró torinói tornára. Ezek közül csak a legutóbbit nyerte kemény borításon San Diegoban, a többit salakon. Nyitómeccsén két játszmában kapott ki a világelső Novak Djokovictól, de a második meccsén az 1-6-ra elveszített első szett után sikerült fordítania a sérült Stefanos Tsitsipas helyére beugró Cameron Norrie ellen. A huszonnégy éves Rublev (ATP 5.) csak egy tornát nyert idén (Rotterdámban - hasonló fedett kemény borításon), de elég konstans volt ahhoz, hogy az élvonalban legyen a szezon végén. Az orosz játékos egy két szettes győzelemmel kezdett Stefanos Tsitsipas ellen, majd ő is két szettben kapott ki Novak Djokovictól.

Ruud idénye igazán figyelemre méltó volt, de számára Rublev mostanáig egy megoldhatatlan kihívást jelentett. Az orosz játékos mind az öt egymás elleni mérkőzést (egy bemutató meccset is beleszámolva) nyerte. Idén kétszer is találkoztak és Casper még játszmát sem tudott nyerni. Andrey először az Australian Open kemény borításán, majd a monte-carlói salakon verte norvég ellenfelét. Bár még a rutinfölény is Rublev esélyeit erősíti, nem kell figyelmen kívül hagyni, hogy Ruud eredményesebb volt a US Open után orosz ellenfelénél és az eddigieknél keményebb ellenállást tanúsíthat.

november 19., péntek

Tipp

Szett hendikeppel: Casper Ruud +1.5: 1.57

Néhány fogadási lehetőség az Unibet kínálatából

Fogadás szettre 2-0 @ 2.38
Fogadás szettre 2-1 @ 3.90
Fogadás szettre 0-2 @ 4.60
Fogadás szettre 1-2 @ 5.50
Játék hendikeppel Rublev, Andrey -2.5 @ 1.89
Játék hendikeppel Ruud, Casper +2.5 @ 1.89
Játék hendikeppel Ruud, Casper -2.5 @ 3.35
Játék hendikeppel Rublev, Andrey -4.5 @ 3.40
Játékok száma Alatt 19.5 @ 3.40
Játékok száma Felett 20.5 @ 1.50
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.60
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.33

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.11.18. - 20:42