Felix Auger-Aliassime keményen meg kellett dolgozzon a nyitómeccsén és a nemrég San Diegoban tornát nyerő Brandon Nakashima is tesztelni fogja tudását az olasz fedett kemény borításon.

Felix Auger-Aliassime (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)

Az augusztusi Cincinnatiben zajlott Masters-negyeddöntője óta, a Davis Kupát leszámítva, Felix (ATP 13.) egy tornán sem nyert egymás után két meccset. Az oddsok szerint, ez most megtörténhet Firenzében, de figyelembe kell venni, hogy a kanadai játékos több, mint két és fél órát töltött a pályán az Oscar Otte elleni döntő szettes nyitómeccse alkalmával. Amerikai ellenfele már két mérkőzést lejátszott, de egyik sem érte el a másfél óra időtartamot. Brandon (ATP 46.) első legyőzöttje Richard Gasquet, a második pedig Altug Celikbilek volt.

Hosszú elveszített döntők sorozata után, Auger-Aliassime az év elején, a rotterdami hasonló környezetben megszerezte első ATP bajnoki címét, de most nem abban a formában látszik. Nakashima viszont még lendületben lehet a szeptember végén San Diegoban szabadtéri kemény borításon megszerzett első ATP-tornagyőzelmét követően és ezért az erőviszonyok kiegyensúlyozottabbak lehetnek annál, amit az oddsok mutatnak.

október 14., péntek

Bár a cikk publikálásának időpontjában még nem voltak további elérhető oddsok a mérkőzésre, amikor megjelenik a bővebb választék, akkor valószínűleg a Nakashima +1.5 szettes hendikeppes kimenetellel lehet próbálni profitot termelni.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.10.14., 07:28.