Korán váltott salakról fűre Jordan Thompson miután a Roland Garroson már az első fordulóban kikapott és az áttérés eredményesnek bizonyult.

Jordan Thompson 009
Jordan Thompson minden Cameron Norrie ellen játszott meccsén nyert legalább egy szettet. (Fotó: Alex Bogatyrev/Shutterstock.com)

Egy Challenger-tornával kezdte az Egyesült Királyságban, ahol Andy Murray állította meg az elődöntőben, de ennél még jobban teljesített 'S-Hertogenboschban, ahol ATP250-es döntőt játszott. A huszonkilenc éves ausztrál játékos (ATP 79.) már tíz meccset gyűjtött a szálas felületen és csak kettőt veszített el, londoni nyitómeccsén két sima játszmában búcsúztatta Alexei Popyrint. Megjegyzendő, hogy a tavaly is szorgoskodott ebben az idényrészben, ugyanis akkor 12 meccset nyert és ötöt veszített összesen. Vele ellentétben, a nyolcaddöntős brit ellenfele csak ezen a héten lépett idén először füves pályára.

Két felvonás neki is elegendő volt a továbbjutáshoz, a huszonhét éves játékos 6-4, 7-6-ra verte Miomir Kecmanovicot. Bár nem siette el a gyepre való átváltást, Norrie (ATP 13.) esélyesebb a negyeddöntőbe való jutásra még akkor is ha Thompson már jól hozzászokhatott a gyors játékfeltételekhez. Jordan jó eredményei figyelemreméltók, de nem találkozott olyan szintet képviselő ellenféllel, mint Cameron. Az egymás elleni mérleg viszont elővigyázatosságra int, mivel mind az öt eddigi összecsapásukon (kivétel nélkül kemény borításon zajlottak) a vesztes játékos nyert szettet és a brit teniszező "csak" 3-2-re vezet.

június 21., szerda

Tipp Szettek száma Felett 2.5 @ 2.35

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 21. 5:21 UTC.