A Wimbledon-döntője nagy játékkedvet adhatott Nick Kyrgiosnak, mivel azóta minden meccsét nyerte egyéniben és párosban is.

Nick Kyrgios (Fotó: Rena Schild/Shutterstock.com)

A lendülete már az év elejéről származik, amikor az Australian Open páros versenyszámának bajnoka lett. Ezután a szép eredmények egymást követték, a legjelentősebb menetelését a Wimbledonon kapta el, ahol Novak Djokovic szetthátrányból fordított ellene a döntőben. Ez az elmulasztott lehetőség nem vette el Nick (ATP 37.) kedvét és az ausztrál játékos a kemény borításra váltva, Washingtonban egyéniben és párosban is bajnoki címet szerzett. Nem ünnepelt túl sokat, mert sikerei után rögtön a kanadai Mastersen kellett indulnia. Első meccsén Sebastian Baezt két játszmában, majd a világelső és címvédő Daniil Medvedevet három játszmában búcsúztatta. Következő fordulóban jön az ausztrál rangadó, mert Alex De Minaur lesz a háló másik oldalán.

Ilyen eredmények láttán azt gondolhatnánk, hogy Kyrgiost senki sem állíthatja meg, de honfitársa remekül váltott vissza a kemény borításra a füves idényét követően. Atlantában indult először ahol bajnoki címet nyert és annak ellenére, hogy Washingtonban már első meccsén búcsúzott, Montrealban nagyon ígéretesen vágott neki a Masters-tornának. Első meccsén a kanadai szurkolók bánatára Denis Shapovalovot, majd a másodikon Grigor Dimitrovot verte. Mindkét mérkőzése két játszmás volt, de mindegyik szett hosszabbítást vagy tie breaket igényelt. Alexnek (ATP 21.) ezek az eredményei magas játékszínvonalat mutatnak, de Nick jelen pillanatban élvonalú teniszt játszik és nem lehetnek sokan azok, akik ezen a meccsen ellene fogadnának.

augusztus 11., csütörtök

Tipp Játék hendikeppel Kyrgios, Nick -3.5 @ 2.00

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.11., 07.55.