John Millmannak roppant kellemes emlékei lehetnek Kazahsztánból, ugyanis a tavaly az ország fővárosában szerezte meg első és eddigi egyetlen ATP bajnoki címét. Idén visszatért a győzelmének színhelyére, ahol a nyolcaddöntőben Jaume Munarral fog összecsapni.

John Millman (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

Bár rengeteg sikert könyvelhetett már el Challenger-szinten hasonló kemény játékfelületeken, mégis csak 2020-ban sikerült megtörnie a jeget a magasabb rangú tornákon. A harminckét éves Johnnak (ATP 48.) jól jönne egy újabb hosszú menetelés, mert a kemény borításra való visszaváltás óta, egyetlen kiemelkedő eredménye a washingtoni negyeddöntője volt. Nur-Szultanban sem kezdett igazán acélosan, a 188. helyen lévő Dmitry Popko ellen szetthátrányból kellett fordítania nyitómeccsét (3-6, 6-1, 6-4). Az utolsó tizenhat között Jaume Munar (ATP 71.) fog útjába állni.

A huszonnégy éves spanyol játékos elég mély hullámvölgyön halad át, ugyanis a második fordulós Roland Garros-veresége után, csupán egyetlen egy meccset nyert meg az e heti tornáig. Munartól salakon várják inkább, hogy remekeljen, de ez az eredménytelen időszaka akkor is túl hosszú. Ennek ellenére, a Nur-Szultanban játszott nyitómeccsét két játszmában nyerte Jiri Vesely ellen (6-3, 7-6).

2021.09.22., Szerda

12:00  Jaume Munar - John Millman  2.10  1.73

Az oddsok a Betfair fogadóirodától származnak és 2021.09.22. (07:04) időpontban voltak érvényesek. A mérkőzésre vonatkozó további fogadási lehetőségek megtekintéséért látogass az említett fogadóiroda ajánlatainak oldalára.

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.