Dominik Koepfer szerencsés vesztesként jutott a főtáblára, ahol rendkívüli bravúrokat hajtott végre Andy Murray és Felix Auger-Aliassime ellen. Az utolsó nyolc közé jutásért Hubert Hurkaczal mérkőzik meg. 

A huszonhét éves német játékos (ATP 58.) nagyon simán kapott ki a második selejtezős meccsén Miomir Kecmanovictól, de lucky loser-ként folytathatta a versenyt és mostanáig a legtöbbet hozta ki az alkalomból. Andy Murray ellen nem kevesebb, mint hét meccslabdát hárított, majd a harmadik játszma tie-breakjében búcsúztatta a britet. Következő ellenfelét, az akkor még vb-esélyes, Felix Auger-Aliassime-t, már magabiztosan, két játszmában ejtette ki a francia Masters-tornáról.

A nyolcaddöntőben egy újabb vb-esélyes játékossal, Hubert Hurkaczal (ATP 10.) találkozik, aki a US Open után váltakoztatta a jó eredményeket a korai kiesésekkel. A huszonnégy éves lengyel játékos az amerikai Grand Slam után bajnoki címet nyert a párizsi játékfelülethez hasonló fedett kemény borításon Metzben, majd második meccsén esett ki San Diegoban. Ezt követően, Indian Wellsben negyeddöntőbe jutott, de Bécsben már az első meccsét elveszítette. Párizsban Tommy Paul ellen kezdett, akit két szoros játszmában győzött le.

Hurkacz mindhárom idei tornagyőzelmét kemény borításon szerezte (Delray Beach, Miami, Metz) és az összecsapás esélyeseként indul, de Koepfer mintha megtáltosodott volna és minden veszélyen át tudna siklani.

november 04., csütörtök

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-0 @ 8.50
Fogadás szettre 2-1 @ 8.50
Fogadás szettre 0-2 @ 1.71
Fogadás szettre 1-2 @ 3.90
Szett hendikeppel Koepfer, Dominik +1.5 @ 2.12
Játék hendikeppel Koepfer, Dominik +4.5 @ 1.86
Játék hendikeppel Hurkacz, Hubert -4.5 @ 1.92
Játék hendikeppel Hurkacz, Hubert -6.5 @ 4.40
Játék hendikeppel Koepfer, Dominik +1.5 @ 3.70
Játékok száma Alatt 19.5 @ 2.60
Játékok száma Felett 19.5 @ 1.49
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.44
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.75

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.11.04. - 07:25