Fernando Verdasco (ATP. 49.) bukmékerek szerint nem túl esélyes Alexander Zverev (ATP 6.) ellen, de mint mindig, hiba lenne leírni a spanyolt, aki egy győzelemmel lecsökkentené a német játékos kijutását a vb-re, ahol épp címvédőként indulna. 

október 29., kedd

A látványos ütésekkel rendelkező 35 éves spanyol játékos a Wimbledon óta nem nyert két meccset egymás után és most Párizsban a Borna Coric elleni győzelmét az ATP-világbajnok elleni győzelemmel ékesítené a francia Masters-tornán. Bár nem büszkélkedhet az utóbbi időben elért eredményeivel, azért a US Open óta minden elveszített meccsét csak döntő szettben bukta el. Coric ellen is három szettet játszott első párizsi meccsén de ezt már sikerült nyernie. Alexanderről nem igazán tudni, hogy hol is van jelen pillanatban, mert az elődöntős pekingi és döntős shanghaji menetelései után, Bázelben első meccsén kikapott veszélyeztetve ezzel a vb-re való kijutását.

Három alkalommal csaptak eddig össze és a spanyol 2-1-re vezet. Csak az első meccsük zajlott hasonló borításon az ugyancsak francia tornán Metzben még 2015-ben. Verdasco szetthátrányból nyerte az említett mérkőzést. Fernandoról még meg kell említeni, hogy nem volt beválogatva abba a spanyol keretbe, amely az év végén Madridban a Davis Kupa Döntőjét fogja játszani, és csalódását a közösségi médiában is kifejezte. Talán extra bizonyítási vágy hajtja, hiszen számára ez az ATP-idény utolsó tornája.

Néhány szorzó a mérkőzésre


Fogadj itt az összecsapásra!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.29. (10:14).

További kiemelt teniszmeccsek

október 29., kedd