Stefanos Tsitsipast és Alexander Zverevet Monte-Carloban, Madridban és most az olasz fővárosban is az utolsó négy között állított egymással szembe a versenytábla.

Stefanos Tsitsipas (Fotó: Janet McIntyre / Shutterstock.com)

Salakon összesen mostanáig négy alkalommal csaptak össze és a pár napja zajlott madridi mérkőzésükig, Stefanos (ATP 5.) mindegyiket nyerte, beleértve az első 2022-es meccsüket is Monte-Carloban. A spanyolországi, szintén 1000-es kategóriájú eseményen viszont Alexandernek (ATP 3.) három játszmás győzelemmel sikerült szépítenie a mutatón. Az összesített állást (minden borításon) is Tsitsipas vezeti 7-4-re és meg kell jegyezni, hogy Zverevnek még nem sikerült kétszer egymás után vernie görög ellenfelét. Az oddsok erre most kevesebb esélyt adnak, de ha azt nézzük, hogy miként jutottak el az elődöntősök a torna utolsó előtti szakaszába, akkor a német teniszező boríthatja a papírformát.

Miközben Alexander két játszmában verte sorban Sebastian Baezt, Alex De Minaurt és Cristian Garint, Stefanos három játszmát vívott Grigor Dimitrovval és Karen Khachanovval is mielőtt a negyeddöntőben kettőben győzte le Jannik Sinnert. Meglehet, hogy általánosan nézve, Tsitsipas jobb salakos játékos, amit a Monte-Carlo-i újabb bajnoki címével is bizonyított, de ebben a pillanatban mintha Zverev kezében lenne a továbbjutás kulcsa. Azt sem kellene elfeledni, hogy a német játékos 2017-ben itt nyerte a tornát és a madridi Masterset is már kétszer nyerte (2018, 2021).

május 14., szombat

Tipp Szett hendikeppel Zverev, Alexander +1.5 @ 1.46

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.13., 20:41.