Miután a madridi Masters versenytábláján is egymásba akadtak, Jaume Munar és Thanasi Kokkinakis a Foro Italico salakján is összecsapnak.

Jaume Munar 013
Jaume Munar hat salakon szerzett Challenger bajnoki címmel rendelkezik. (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)

A lassú borításokon gyűjtött számos Challenger és ITF-győzelmei jól tanúsítják, hogy Munar (ATP 75.) nagy kedvelője ennek a típusú játékfelületnek, mégis a kemény pályákon veszélyesebb ausztrál ellenfele nagyon megdolgoztatta a spanyol fővárosban. Kiélezett meccsüket végül a hazaiak képviselője két tie breakben nyerte meg. A madridi salak gyorsabb az átlagosnál, ami Kokkinakisnak kedvezhetett, de Rómában már lassúbbak a játékfeltételek és ez Munarnak lehet jobban ínyére, mégis az oddsok kiegyensúlyozottak ezúttal is. Jaume sokkal többet játszott idén salakon ellenfelénél és bár nem volt túl eredményes, Santiagoban elérte az elődöntők szakaszát, az otthoni Mastersen pedig az utolsó tizenhat közé jutott, ahol Daniel Altmaier verte.

Thanasi (ATP 104.) csak Madridban váltott salakra és első meccses búcsúja után, a Cagliariban zajlott Challengeren vett részt, ahol a negyeddöntőben esett ki. Rómában selejtezőket kellett játszania, de szettvesztesség nélkül pipálta ezeket ki az alacsonyabb színvonalat képviselő Matteo Gigante és Jan Choinski ellen. Kokkinakis is nyert pályafutása során két Challengert salakon, de Munarnak nagyobb a szakérteleme ebben a környezetben és valószínű, hogy ezt érvényesíteni tudja.

május 10., szerda

Tipp Mérkőzés nyertese Munar, Jaume @ 1.90

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 10. 5:18 UTC.