Képes lesz a 2003-as és 2017-es döntős, Venus Williams (WTA 55.) visszavágni a tizenöt éves Cori Gauffnak (WTA 66.) a tavalyi wimbledoni vereségéért? Az esélyei a bukmékerek szerint nem a legnagyobbak.

január 20., hétfő

Az Australian Open sokat ígér ha egy ekkora rangadóval indul. A női teniszvilágban tavaly berobbant, ifjú amerikai tehetség minden reflektorfényt magára vonzott az ötszörös Wimbledon-bajnok, Venus legyőzésével a londoni Grand Slam-torna első fordulójában. Egy fél év elteltével, a helyzetkép azt mutatja, hogy Corival már mindenkinek számolnia kell, mivel Linzben megnyerte első WTA-tornáját, többek között Kiki Bertenset és Jelena Ostapenkót is verve. Venus Williams viszont, az említett Londonban elszenvedett veresége óta, a Cincinnatiban elért negyeddöntőjén kívül nem dicsekedhet eredményeivel. Mindemellett, a 39 éves játékos az idén még nem játszott, ami megkérdőjelezi pillanatnyi játékszínvonalát. Gauffnak is csak egy megnyert és egy elveszített meccse van idén, de az is több, mint semmi.

Mindenképp nehéz lesz Venusnak a nála szinte 25 évvel fiatalabb ellenfele ellen főleg, hogy a nappali hőségben fog zajlani az összecsapás. Ha az eddigi egyetlen egymás elleni meccsüknek mutatóit nézzük, akkor azt látjuk, hogy Gauff majdnem minden téren fölülmúlta Willimsot (ászok száma, nyerő ütések száma, első és második szervák színvonala), még a háló közelében is eredményesebb volt.

Néhány szorzó a mérkőzésre:

Fogadj itt az összecsapásra!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.01.17. (11:17).

További kiemelt hétfői meccsek

január 20., hétfő