Két forduló után a Serie A éllovasa az Inter, de maximális pontszáma van még a Juventusnak és a Torinónak is. A milánóiaknak az Udinese ellen muszáj hozniuk a három pontot ha vezető helyen akarnak maradni, mert a címvédő minden botlást képes kihasználni.

Az Udinese csak 14. a tabellán 3 ponttal és még nagyok lehetnek ambícióik, így nem lesz könnyű dolguk a házigazdáknak, de a Juventus kiszállása sem lesz ám sétagalopp a Fiorentina otthonában, mivel a firenzei csapat az első két fordulót elveszítette.

A Bundesligát nem ideálisan kezdő Borussia Dortmund három forduló után hat ponttal az ötödik helyen áll a tabellán és a negyedik fordulóban a negyedik helyezett Bayer Leverkusent fogadják. Elméletileg egy győzelem esetén a dortmundiak egyenlíthetik az éllovas Leipzig pontszámát. Mivel a kilenc ponttal rendelkező első helyezett a második helyezett Bayern Münchennel csap össze (akinek hét pontja van) ezen a héten, a Borussia még egy győzelem esetén sem kerülhet fel a ranglista csúcsára ennek a fordulónak a végén.

Kiemelt események

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.11. (11:50).