A körülmények a holland csapat mellett szólnak, de a szorzókból nem ez köszön vissza.

Szerda este 21 órától Ajax - Liverpool a Johan Cruijff Arénában, a csapatok a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójának második játéknapján találkoznak.

Csak egy hajszál választotta el 17 hónappal ezelőtt a holland együttest, hogy a Bajnokok Ligája 2018/19-es döntőjébe jusson, ahol a később győztes Liverpool ellen küzdhetett volna meg a trófeáért. A piros-fehérek elődöntős kudarcát a Tottenham 96. perces - visszavágón
szerzett - gólja okozta, amellyel az angol csapat ment tovább. Az ezt követő évben a Ajax már a csoportkörből sem tudott előrébb lépni, a Valencia és Chelsea mögött csak a harmadik helyre futott be.

A Liverpool a 2019-es BL-győzelem után következő kiírást a nyolcaddöntőben fejezte be, ekkor az Atletico Madrid állította meg a vörösöket.

Szerdán új lappal indul a két gárda a Bajnokok Ligája új sorozatában, ahol a jelenlegi állás szerint az angol csapat körül adódik több probléma. Ilyen például az, hogy a múlt hétvégén felkerült a 3-4 névből álló sérültlistára a csapat kiváló védője, Virgil Van Dijk, aki hosszú ideig nem állhat Jürgen Klopp edző rendelkezésére. Az egészségügyi gondok mellett a csapat formája sem túl biztató, amely az Ajax elleni ütközeten is megmutatkozhat.    

október 21., szerda

Fogadási lehetőségek:

Félidő/játékidő Ajax - Ajax @ 7.00
Félidő/játékidő Liverpool - Liverpool @ 2.62
Hendikep eredmény Ajax (+1) +1 @ 2.10
Hendikep eredmény Liverpool (-1) -1 @ 2.75
Összesített gólok Alatt 2.5 @ 2.75
Összesített gólok Felett 2.5 @ 1.44
Dupla esély Ajax vagy döntetlen @ 2.10
Dupla esély Döntetlen vagy Liverpool @ 1.18
Mindkét csapat szerez gólt Igen @ 1.50
Mindkét csapat szerez gólt Nem @ 2.50

A teljes szerdai program:

október 21., szerda

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-10-20, 08:00

Fogadj itt a mérkőzésekre!