Kíváncsian várjuk, hogy miként teljesít a Barca az ideiglenes otthonában.

A hét utolsó napján játssza a második fordulós bajnoki mérkőzését az FC Barcelona gárdája, amely a Cadiz együttesét fogadja a Olímpic Lluís Companys stadionban. Mint ismert, a Camp Nou megtépázása után új fazont fog kapni, hogy aztán a tervezett 2026-os átadás után újra a csapat rendelkezésére álljon.

Addig viszont marad az Olimpiai Stadion, ahol már az új sportigazgató, Deco jelenlétében igyekezhet a Blaugrana túlszárnyalni az első fordulóban szerzett egy pontot.

A két csapat egymás elleni összesített bajnoki mérlege: 21 Barcelona győzelem, 5 döntetlen és 4 Cadiz siker.  

Vasárnapi program:

augusztus 20., vasárnap

Barcelona - Cadiz Stream

A vasárnap esti Barcelona - Cadiz találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!