Nagy esély van rá, hogy valamelyik gárda hamarosan egy osztállyal lejjebb találja magát.

A Cadiz - Valladolid kiesési rangadóval rajtol el péntek este a spanyol bajnokság 35. fordulója.

Az előző szezonhoz hasonlóan most sem lehet nyugta azoknak a cádizi lakosoknak, akik szívügyüknek tekintik a helyi első osztályú labdarúgócsapat sorsát. Tavaly egyetlen pont mentette meg a futballisták popsiját a kieséstől, és nem kizárt, hogy idén is csak egy halszálnyi különbség fog dönteni a továbbiakról.

Ugyanez vonatkozik a vendég Valladolid csapatára is, annyi különbséggel, hogy ez a klub egy évvel ezelőtt nem megragadt az élvonalban, hanem épp akkor jutott fel.

A tét tehát óriási, s ezt tudván hatalmas csalódás lenne, ha a 90 perc elteltével sem lenne felszántva a Nuevo Mirandilla stadion.

Tippek, vélemények?

május 19., péntek

Cadiz - Valladolid Stream

A péntek esti Cadiz - Valladolid találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!