A világelső Novak Djokovic és az immár visszavonult Janko Tipsarevic nem tétlenkedtek mostanában és két tornát eszeltek ki, amelyek június közepén rajtolnának néhány élvonalú játékos részvételével.

A tizenhétszeres Grand Slam-bajnok az Adria Tour megálmodója, amely négy városban fog zajlani. Az ötlet irtó színvonalas ténnyé körvonalazódott, mivel már tudatták olyan játékosok részvételüket, mint Marin Cilic, Dominic Thiem (aki most az Austrian Pro Series tornán vesz részt), Alexander Zverev és Grigor Dimitrov, akik igennel válaszoltak Novak meghívására.

A mezőnyben ott lesz még többek között Borna Coric, Viktor Troicki és Damir Dzumhur is. Bár még nincs minden részlet leszögezve, a jótékonysági verseny Belgrádban kezdődne (június 13. - 14.), majd a horvát tengerparti városba, Zadarba jutna (június 20. - 21.), onnan Montenegróba (június 27. - 28.), majd Banja Lukában fejeződne be (július 03 - 04.).

A gyönyörű Zadar

Tipsarevic ugyancsak Belgrádban indítaná június 15. az Eastern European Championship tornát. A színvonalas látnivaló itt is biztosított, mivel a 2014-s US Open-bajnok, Marin Cilic és honfitársa, Borna Coric (ATP 33.) ezen a tornán is részt vennének. A mezőnyt kelet-európai női és férfi játékosok fogják alkotni, mint például Miomir Kecmanovic, Dusan Lajovic, Irina Begu, Olga Danilovic, Danka Kovinic.

Fogadj teniszre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.