Annyira tuti ez a napi tuti, hogy ezen csúszhat el a szombat esti buli.

Könnyednek ígérkező kilencven perc vár szombat este a már világverőnek is titulált Napoli együttesére, amely az Empoli vendége lesz a Serie A 24. fordulójában.

A kissé hangzatos jelzőt a remek formájának és az ehhez kapcsolódó eredményességének köszönheti a dél-olasz csapat, hiszen hazai és nemzetközi szinten is kiemelkedőt produkál. Például pár napja a Frankfurt otthonában aratott 2-0-s győzelmet, amivel a Bajnokok Ligájában a nyolc közé jutás küszöbére lépett a gárda. A bajnokságban is ezerrel repesztenek a kékek, 15 pontos előnnyel szép lassan kezdhetik borítékolni a történelmi scudettót.

Ha tippelnél a mérkőzésre, de még nem tudod, hogy mit, akkor nézz be a Sportfogadó suliba, ahol nagyon sok remek ötlet segíthet egy jó fogadás elhelyezéséhez.

Szombati program:

február 25., szombat

Empoli - Napoli Stream

A szombat esti Empoli - Napoli találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 24. 13:35 UTC.

Borítókép: Fotó: ParinPix/Shutterstock