Szerdán kezdődik a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzésére, amelyet szeptember 8-án a finnországi Tamperében játszik a Nemzetek Ligája rajtján.

Dzsudzsák Balázs (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

"A hivatalos belépőjegyre átváltható - névre szóló - utalványokat 10 órától lehet megvásárolni interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában" - olvasható a magyar szövetség (MLSZ) honlapjának csütörtöki tájékoztatásában, amelyből kiderül, a jegyek egységesen 8000 forintba kerülnek.

A közlemény jelzi, hogy az utalványok beváltására a személyazonosság igazolását követően a találkozó helyszínén, a tamperei Ratina Stadion vendégpénztárában nyílik lehetőség a mérkőzés napján 12 órától egészen a kezdésig.

A magyar idő szerint 18 órakor kezdődő összecsapás lesz Marco Rossi szövetségi kapitány debütálása a nemzeti együttes élén. A magyar válogatott három nappal később ismét pályára lép, de a görögök elleni szeptember 11-i hazai mérkőzést az európai szövetség (UEFA) büntetése miatt zárt kapuk mögött kell megrendezni.

Szeptember 08., szombat:

18:00 Finnország - Magyarország 2.50 3.25 2.80

Néhány szorzó a mérkőzésre:

  • Magyarország vagy döntetlen  1.52
  • Mindkét csapat gólt szerez       1.96
  • Gólok száma 2.5 felett               2.28
  • Félidő eredménye döntetlen     2.02

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018-08-03, 05:30

Fogadj ITT a mérkőzésre!

Forrás: Admin