A világ egyik legnagyobb fogadóirodájának legújabb kihívásában való részvétellel ott lehetsz Szoboszlaiék júniusi Svájc, vagy akár Skócia elleni összecsapásán. Ezen kívül BL-döntős belépő és rengeteg ingyenes fogadás vár a játékosokra.

A magyar focirajongók bizonyára tudják, hogy milyen nehezen lehetett hozzájutni a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság jegyeihez, hatalmas volt az igénylés, és csak nagyon kevés embert érte az a privilégium, hogy nyáron ott lehessen Németországban a kontinensviadalon.

Korábban arról is írtunk, hogy aki megengedheti magának annak akár közel 2,5 milliót is fizetnie kell, hogy Magyarország meccseit a helyszínen láthassa.

Most az Unibet megadja a lehetőséget, hogy aki lemaradt a jegyekről, az egy fogadás bajnokságon való jó részvétellel páros belépőkhöz juthasson. Ami a legjobb, hogy ez az ajánlat kizárólag magyar játékosoknak szól.

Nem kell mást tenni, csak feliratkozni a fogadás bajnokságra, fogadásokat kötni és gyűjteni a pontokat. 

Hetente a legjobb 20 teljesítményt nyújtó (pontot gyűjtő) játékos ingyenes fogadásban részesül, köztük az első helyezett 65 ezer Ft értékűt kap.

Heti nyeremények

 Helyezés Nyeremény 
1. 65 ezer Ft értékű ingyenes fogadás 
2. 50 ezer Ft értékű ingyenes fogadás 
3. 40 ezer Ft értékű ingyenes fogadás 
4. 35 ezer Ft értékű ingyenes fogadás 
5. 30 ezer Ft értékű ingyenes fogadás 
6. 10 ezer Ft értékű ingyenes fogadás 
7. 8000 Ft értékű ingyenes fogadás 
8. 6000 Ft értékű ingyenes fogadás
9. 5000 Ft értékű ingyenes fogadás
10. 3000 Ft értékű ingyenes fogadás
11. 2000 Ft értékű ingyenes fogadás
12. 1000 Ft értékű ingyenes fogadás
13-19. 750 Ft értékű ingyenes fogadás
20. 500 Ft értékű ingyenes fogadás

A 2024 május 19-ig tartó fogadás bajnokság végén, az összesített ranglista legjobb három helyezése részesül a belépőkben.

Főnyeremények

Helyezés  Nyeremény 
1. Páros belépő az idei Bajnokok Ligája döntőre (június 1.)
2. Páros belépő a Magyarország - Svájc csoportmeccsre (június 15.)
3. Páros belépő a Magyarország - Skócia csoportmeccsre (június 23.)

Teljes részvételi feltételek 

Az Unibetről röviden

A magyar sportfogadók körében is népszerű Unibet minőségi szolgáltatást nyújt játékosainak, ami általában remek oddsokban, gazdag kínálatban és számtalan bónuszajánlatban nyilvánul meg. Ezen kívül egy innovatív fogadóirodáról beszélünk, mely folyamatosan követi a globális szerencsejáték ipar trendjeit. Gyors regisztráció, biztonságos befizetés után, már el is kezdheted a játékot náluk.

Exkluzív ajánlatunknak köszönhetően, most ha általunk regisztrálsz az Unibetre, akkor az általuk kínált üdvözlő ajánlat (20.000 Ft befizetési bónusz + 60 ingyen pörgetés) mellett egy 10.000 Ft értékű ingyenes fogadásban is részesülsz.

Unibet Regisztráció

Ha bármilyen kérdésed van a fenti ajánlattal kapcsolatosan, akkor keresd bátrán az Unibet ügyfélszolgálatát, vagy kérdezhetsz bennünket is az Unibet fórumunkon.

Borítókép: Szoboszlai Dominik és Nagy Ádám, a magyar válogatott játékosai ünnepelnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, 2023. november 19-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás