Akárcsak két hete, külön videón látható Hanga Ádám elmúlt fordulóbeli zsákolása a spanyol kosárlabda-bajnokság honlapján.

Az acb.com nyitóoldalán legfelül, a videók között Hanga látványos megmozdulása áll az első helyen "Qué salto de Hanga!" (Micsoda ugrás Hangától!) címmel. A Laboral Kutxa Vitoria magyar légiósa a 24. fordulóban a Málaga ellen otthon 83-56-ra elvesztett bajnoki mérkőzés második negyedében négy ember között tört be, majd behúzta a gyűrűbe a labdát. A kezdőötösben pályára lépett kosaras egyben a Vitoria legjobbjának bizonyult 32 perc alatt szerzett 15 pontjával, a találkozót 10 124 néző látta.

Hanga-Adam-Laboral-Kutxa-001

Hanga Ádám. (Forrás: kezdo5.hu)

"Az első negyedben tartottuk magunkat, aztán szétestünk, és a Málaga a játék minden elemében átlépett rajtunk. Ami engem illet, az első félidőben kifogástalanul ment a játék, de ez végül kevés volt" - nyilatkozta az MTI-nek a 26 éves Hanga, akinek együttese 18/6-os győzelmi mérleggel a tabella negyedik helyén áll.
A kosaras hozzátette: ez a legfontosabb időszak a szezonban, továbbra is bízik magában és a csapatban. A Laboral szerdán a - bajnoki éllovas - Barcelonát látja vendégül az Euroligában.

(forrás: MTI)