Nem kedveli a brazilt a Manchester City egykori játékosa.

Jelenleg a Fleetwood Town csapatát irányítja Joey Barton, aki a L’Équipe-nek adott nyilatkozatában beszélt a PSG sztárjáról. Szerinte Neymar nem a labdarúgás terén a legjobb, ami kapcsán egy merész hasonlatot is mondott.

"Azt gondolom Neymar a labdarúgás Kim Kardashianja. Nem a világ legjobb játékosa, ezt láthattuk Oroszországban is a vébén. Nincs azon a szinten, mint Cristiano Ronaldo és Messi. Többen is jobbak nála" - vélekedett Joey Barton.

Az egykori angol középpályás korábban is megszólalt a brazil játékos kapcsán, néhány éve például azt írta ki twitter-oldalára, hogy Neymar olyan mint Justin Bieber, ragyogó a Youtube-on, a valóságban meg csak egy macskapisi.

A francia lapnak adott interjújában felhozta még fiát, és a PSG-marketingjét is. "Neymar nem egy futball fenomén, ő a reklám fenoménja, mint a Kardashian-család. Jordan-mezt visel a PSG? Komolyan? Gyerekek, az egy kosárlabda márka, és ti egy focicsapat vagytok" - kelt ki magából Barton, majd tovább folytatta.

"Amikor a fiam játszik, és a legjobb játékosnak képzeli magát, akkor Messire, Ronaldóra és Salahra gondol, még véletlenül sem Neymarra vagy Harry Kane-re" - mondta. Az angol szakember legnagyobb örömére Neymar valószínűleg idén sem kapja meg a legjobb játékosnak járó Aranylabdát, ami ha mégis megtörténne, nagyon jól kereshetnénk vele, hiszen 21-es oddsért kínálják.

2018-as Aranylabda fogadási kínálat

  • Cristiano Ronaldo  1.70
  • Luka Modric  2.50
  • Antoine Griezmann  6.00
  • Kylian Mbappé  13.00
  • Raphael Varane  16.00

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018-09-22, 12:30