A Napoli búcsúja megmutatta, hogy igaz a megállapítás, miszerint hiába nagy a dárdád, ha nem tudod használni.

Csütörtökön sem maradunk Olasz Kupa mérkőzések nélkül, olyannyira nem, hogy összesen hármat is megnézhetünk. Délután az Atalanta - Spezia és Lazio - Bologna találkozókra repülhetünk rá, míg este a Juventus - Monza találkozóval szabályozhatjuk vérnyomásunkat. Főleg, ha a Bianconeri játékosok csodálatos játékintelligenciájukat fitogtatva legalább 95 percig nem csinálnak semmit semmit. 

A csütörtöki program:

január 19., csütörtök

Juventus - Monza élő közvetítés

A csütörtök esti találkozót élőben követhetjük mi is a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak az olasz kupa mérkőzéseket tudjuk ezáltal megtekinteni, hanem számos egyéb mérkőzést, pl. az Ausztrál Open találkozóit.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-18, 12:30

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Matías Soulé (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)