Mikor már úgy látszott, hogy a Real Madrid átveszi a LaLiga gyeplőjét, Zidane emberei kikaptak a Levante otthonában és máris két pont lemaradásuk lett az éllovas katalán csapattal szemben az El Clásico előtt.

A Barcelona 55 pontot gyűjtött eddig össze, míg Zidane emberei 53-at. Az otthoni pálya viszont nagy segítségükre lehet a madridiaknak egy nem túl magabiztos blaugrana csapat ellen.

A Serie A-ban a Derby D'Italiára kerül sor az első helyezett Juventus és harmadik helyezett Inter között. Az egy pont lemaradással második helyet elfoglaló Lazio, a Bolognát fogadja és esélye van a vezető hely megszerzésére főleg, hogy Ciro Immobile roppant jó formában van az idényben rúgott 27 góljával.

A Ligue 1-ben a PSG növelné a 13 pontos előnyét a bajnokság élén. A hétvégén a fővárosi sztárcsapat a kieső helyekhez közel álló Dijon csapatát fogadja.

A Bundesligában is izgalmas a helyzetkép, a Bayern és a Leipzig harcolnak az élen, míg a Dortmund és Mönchengladbach közelről követik őket. A hét meccse Németországban a Leipzig - Leverkusen mérkőzés, amely a tabella második és az ötödik csapatát állítja egymással szemben.

Kiemelt események

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.02.27. (07:30).