El Pibe de Oro nem volt jelen a Buenos Airesben tartott bemutatómeccsen Roger Federer és Alexander Zverev között, de egy kis videóban sajátos módon üdvözölte a 20-szoros Grand Slam-bajnokot, aki láthatóan elérzékenyült.

Míg a tenisz-világbajnokság (Davis Kupa) javában zajlik, addig Roger és Alexander, akiknek állítólag nem igazán tetszik a torna új arculata, egy bemutató meccssorozatot szerveztek Dél-Amerikában. Az argentinok (talán) legnagyobb focibüszkeségét nem hagyta hidegen Roger látogatása és üzenetében minden idők legnagyobb teniszezőjének nevezte és segítségét ajánlotta fel, amennyiben országában valamilyen problémája akadna a teniszcsillagnak. Ez nem az első alkalom, hogy Maradona kifejezi csodálatát Federer iránt.

A helyzet viszont az, hogy jelen pillanatban inkább Maradonának kellene egy kis segítség, mivel kinevezésére csak két hónapra rá távozott a Gimnasia La Plata edzői székéből. Az érdekesség kedvéért azt még hozzá kell tenni, hogy emlegetett edzői szék volt amikor inkább trónhoz hasonlított. A Newell's Old Boys (ahol rövid ideig játékos volt) elleni meccse alkalmával irányította a Gimnasia játékosait az előkelő karosszékből. Mondhatjuk, hogy Messinek van mit még dolgoznia, hogy hasonló kiváltságban legyen része.

Fogadj teniszre és focira!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.