Florentino Perez nem bánná ha a spanyol bajnok egyszer átvenné a világ legeredményesebb fociklub irányítását. 

Rafael Nadal. Fotó: Celso Pupo/Shutterstock.com

Állítólag 20 éves klubtagságra van szükség ahhoz, hogy valaki megpályázhassa az állást. Rafa 2011-ben lett lett tiszteletbeli tagja a szeretett klubjának, így 2031 után elméletileg beülhetne a vezetői székbe. Úgy hírlik, hogy Nadalnak még nem okoz álmatlan éjszakákat a gondolat, de nem is veti el a lehetőséget a jövőre nézve. Ha már a focipályáról volt aki teniszvilágot befolyásolná, hiszen Gerard Pique a Davis Kupa hagyományait törekszik gyökerestől megváltoztatni, akkor legyen egy teniszező is, aki a fociban vállal aktív szerepet.

Amúgy Nadalnak még javában folyik teniszező pályafutása és bizonyára ez a legfontosabb számára. Már a jövő idény Grand Slam-tornáira is fogadhatunk a lehetséges győztesekre. Nadal szorzói: Ausztrál Open: 5.00, Roland Garros: 2.00, Wimbledon: 7.00,  US Open: 6.00.

A Real Madridnak pillanatnyilag sűrűbb a versenynaptára. A jelen idényben a Bajnokok Ligája megnyerésére csak a hatodik esélyes (9.00), míg a Spanyol bajnokság (2.65) és a Spanyol labdarúgókupa megnyerésére második esélyes (3.00).

Fogadj teniszre és focira!

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.09.11. (08:34)

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.