Az ATP Finals harmadik csoportköre az utolsó, és egyben a mindent eldöntő forduló is. Kei Nishikori a negyedik helyezett Dominic Thiem ellen játszik, míg Roger Federer a csoportelső Kevin Anderson ellen küzd a továbbjutásért. A William Hill megnövelt oddsokat ajánl a csütörtöki mérkőzésekre.

Kei Nishikori, miután mindenki meglepetésére az első fordulóban legyőzte Roger Federert, 6-0 6-1-es vereséget szenvedett Kevin Andersontól. Egy ekkora pofon után nehéz lesz talpra állni a japánnak, de mivel Dominic Thiem már két vereséget szenvedett és továbbjutásának valószínűsége parányi, Kei esélyesebbnek látszik. Thiem mindenáron javítani akar legalább a játékának összképén, ezért a három játszmás meccs lehetősége pakliban van.

  • Nishikori 2-1-s szettarányban nyeri a mérkőzést - 4.33

Roger Federer legyőzvén Thiemet a második fordulóban, a csoport harmadik helyére tornászta fel magát, de Kevin Anderson ellen még emelnie kell játékát. A dél-afrikai mindkét eddigi meccsét megnyerte és önbizalomban nem fog hiányt szenvedni, mivel játékformája a csúcson van és az idei Wimbledon negyeddöntőjében sikerült győznie Roger ellen. A svájci biztosan bosszúra szomjazik hiszen meccslabdája is volt az említett meccsen, és extra motiváció fogja hajtani. Habár Federer rozsdásabbnak tűnik mint az év elején, mégis az még nem vitás, hogy ő indul esélyesebbként.

  • Federer elveszíti az első szettet, de nyeri a mérkőzést - 7.00

A nagyobb nyeremény megszerzésének lehetősége roppant vonzóvá teszi a két ajánlatot. Nem hiába mondják, hogy a bátraké a világ.

Fogadj most!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az William Hill fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.11.15. (09:08).

Csütörtöki egyéni meccsek: :