Pireuszban is hisznek abban, hogy a remény hal meg utoljára.

Alaposan helybenhagyta az AEK Athen az Olympiakos együttesét a Görög Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, ahol 3-0-s sikert ért el az athéni klub. A beszámolók szerint akadt a vendégek előtt is pár lehetőség, de kihasználtság híján csak a keserű szájíz maradt meg a hazafelé tartó útra.

Az első meccs végeredményével kapcsolatban még azért el kell mondani, hogy az athéni gárda 2022. szeptembere óta mind a 15 hazai meccsét megnyerte, ami nemzetközi szinten is megsüvegelendő teljesítmény.

Az odavágón kialakult gólkülönbség miatt a pireuszi visszavágó formalitásnak tűnik, de azért teljesen lefutottnak nem nevezhető, főleg, hogy a közelmúltban többször is előfordult hogy piros-fehérek három gól különbségű sikert arattak a szerdai ellenfelük felett. 

Szerdai mérkőzések:

március 01., szerda

Olympiakos - AEK Athen Stream

A szerda esti Olympiakos - AEK Athen találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 28. 7:47 UTC.