A cselgáncs mellett némi focira is van esély.

A pamplonai székhellyel rendelkező Osasuna otthonába látogat csütörtök este az Athletic Bilbao együttese a spanyol bajnokság 36. fordulójának záró mérkőzésén. 

A baszk együttesek összecsapása általában nem a puhányságról szokott szólni, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 2010 után a Pamplonában rendezett találkozók mindegyikén legalább 5 lap került elő meccsenként a játékvezetők zsebéből. Lehet, hogy épp most fog megszakadni ez a nem túl sportszerű sorozat, de ha választani kellene győztes vagy lapszám között, akkor nem érdemes sokat rágódni a válaszon. 

A 36. forduló csütörtöki programja:

május 25., csütörtök

Osasuna - Athletic Bilbao Stream

A csütörtök esti Osasuna - Athletic Bilbao találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Osasuna játékosa (Fotó: martin SC photo/Shutterstock.com)