Szerda este a Real Madrid - Elche összecsapással zárul a spanyol bajnokság 21. fordulója.

Pár nappal ezelőtt a klubvilágbajnokságon szerepeltek Benzemáék, emiatt volt szükség arra, hogy a soron következő bajnoki pár nappal áthelyezésre kerüljön. Utólag már elmondható, hogy volt értelme a marokkói kiruccanásnak, ami a madridiak győzelmét hozta az Al-Hilal elleni döntőben.

A nemzetközi siker után a hazai porondra visszatérve is van elvárás a csapattal szemben, mint például az, hogy a sereghajtó Elche semmi szín alatt nem távozhat ponttal a Santiago Bernabéu stadionból.

Tippek, vélemények?

február 15., szerda

Real Madrid - Elche Stream

A szerda esti Real Madrid - Elche találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 14. 6:3 UTC.