Erősen megoszlanak a vélemények a meccs kimenetelével kapcsolatban.

Hazai pályán fejezi be az olasz élvonalbeli pontvadászatot a tabella második helyén álló Atalanta együttese, amely az AC Milan csapatát látja vendégül vasárnap este a  Gewiss stadionban. 

A bergamói Nerazzurri Bajnokok Ligájában való részvétele már biztosítva van, így már csak az a kérdés maradt, hogy a második, harmadik vagy negyedik helyen végez a csapat a vasárnap esti zárás után. 

Több helyen is olvasni, hogy az Atalanta a Juventus elleni kupaveresége után, bosszúból le fog feküdni a Milannak, azaz átenged három olyan pontot, amellyel a Rossoneri mindenképp a Juventus előtt végez. Ezzel az a gond, hogy ha meg is teszi, még nem nyírja ki teljesen a Juvét, mert a meccs eredményétől függetlenül is végezhetnek a torinóiak BL-t érő helyen. Ergo, az Atalanta adna a szarnak egy pofont. 

A cáfolatok oldalán van még Gian Piero Gasperini múltja, aki az 1994-2003 közötti időszakban a Juventusnál gyakorolta edzői pályafutásának alapjait. Szóval, nyilatkozhat bárhogy a tréner, korrekt kapcsolatot ápol volt klubjával, amelynek a fentiek miatt sokat köszönhet.

A végére maradt a pénzkérdés. Több millió eurót bukik az Atalanta, ha a második helyről a harmadik, és még több pénztől esik el, ha a második helyről a negyedikre esik vissza. Ezek az összegek minimum fél tucat játékos éves fizetését fedezné, hát nem sok klub engedné ezt el egy szimpla "bosszú" miatt.

május 23., vasárnap

Fogadási lehetőségek:

Félidő/játékidő Atalanta - Atalanta @ 3.75
Félidő/játékidő AC Milan - AC Milan @ 4.00
Pontos eredmény Döntetlen #0-0 @ 26.00
Pontos eredmény Döntetlen #1-1 @ 9.00
Pontos eredmény Döntetlen #2-2 @ 11.00
Hendikep eredmény Atalanta (+1) +1 @ 1.53
Hendikep eredmény AC Milan (-1) -1 @ 4.33
Hendikep eredmény Atalanta (-1) -1 @ 4.00
Hendikep eredmény AC Milan (+1) +1 @ 1.53
Összesített gólok Alatt 2.5 @ 3.20
Összesített gólok Felett 2.5 @ 1.36
Mindkét csapat szerez gólt Igen @ 1.36
Mindkét csapat szerez gólt Nem @ 3.00
Nincs fogadás döntetlenre Atalanta @ 1.80
Nincs fogadás döntetlenre AC Milan @ 1.90

A játéknap további mérkőzései:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021-05-22, 12:10

  Fogadj és nézd élőben!