Nem csak a játékosoktól, de a játékvezetőtől is elvárják a jó teljesítményt a szerdai visszavágón.

Nem sokkal szerda éjfél előtt kiderül, hogy a Real Madrid vagy a Barcelona csapata jut elsőként a Spanyol Kupa döntőjébe, ahol a másik résztvevő neve csak csütörtök este lát napvilágot, amint véget ér a másik elődöntő visszavágója, a Valencia - Betis összecsapás.

A Real Madrid az elmúlt harminc évben nem sokszor fogadta hazai pályán - kupameccsen - a Barcelona együttesét, de amikor igen, akkor sem örülhetett győzelemnek, hiszen három döntetlen mellett egy vereség a mérlege.

Az 1990 óta tartó időszakban a királyi gárda háromszor, míg szerda esti riválisa kilencszer nyerte meg a Királykupát, ami szintén azt jelzi, hogy ez a sorozat nem az a sorozat, amely szíve csücske lenne a madridi csapatnak, bár azért összesen 19-szer így is sikerült megnyernie.

Mindamellett az is tény, hogy a múltbéli történések semmilyen hatással nincsenek az épp aktuális csatákra, sokkal inkább mérvadó lesz a csapatok és játékvezetők formája, mely a most következő rangadón is dönteni fog.

február 27., szerda

Élő közvetítés

A Real Madrid - Fc Barcelona találkozót élőben követheted a Bet365 irodánál. A közvetítéshez aktív számlával kell rendelkezned (egyenleged nagyobb, mint nulla vagy volt minimum 1 fogadásod az elmúlt 24 órában). Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben. Élő közvetítés indítása!

Nyereményjáték

Tippelj a mérkőzés első gólszerzőjére, illetve a gól időpontjára és amennyiben te állsz a legközelebb a valósághoz, akkor 10 euró ütheti markod. Tippelj most ingyen!

Néhány odds az elődöntőre:

A másik mérkőzés:

február 28., csütörtök

Az oddsok a bet365 irodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019-02-26, 18:00

  Fogadj és nézd élőben!