A kitzbüheli torna az utolsó előtti szakaszához érkezett, és az utolsó négy közé azok a játékosok jutottak, akiktől ezt el is vártuk már a verseny kezdetekor.

Az A csoportban, a házigazda Dominic Thiem (ATP 3.) mindhárom meccsét megnyerve az első helyezett lett. Az osztrák játékos az egyetlen aki eddig száz százalékosan teljesített a tornán. Andrey Rublev (ATP 14.) a másodiknak futott be két győzelemmel és egy vereséggel. A B csoport szinte tükörképe lehetett volna az elsőnek, de Matteo Berrettini (ATP 8.) az első helyezést még úgy is megszerezte, hogy utolsó meccsét két szettben elveszítette az a Karen Khachanov ellen, akitől eddig soha nem kapott ki. Roberto Bautista Agut (ATP 12.) a második ugyancsak két megnyert és egy elbukott meccsel. A spanyol annak köszönheti, hogy csak második, hogy az olasz ellen elveszítette csoportmeccsét és azonos pontszám esetén ez a döntő kritérium.

Roberto Bautista Agut (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)

Az első elődöntőben Thiem és Bautista Agut, a másodikban Berrettini és Rublev találkozik. Első ránézésre talán a spanyol a legesélytelenebb a döntőbe jutásra, de igazán színvonalas összecsapásokra számíthatunk. Az osztrákot mindenki nagy esélyesnek látja, de tudni kell, hogy Bautista négy egymás elleni meccsből hármat nyert Dominik ellen. Igaz, hogy ezekből a legutóbbi sikerét még 2015-ben szerezte. Salakon mostanáig nem játszottak. A második elődöntő kiszámíthatatlanabbnak tűnik. Ugyancsak négy egymás elleni meccsből az olasz hármat nyert. Salakon egy alkalommal csaptak össze és azt a mérkőzést is Matteo nyerte (Gstaad 2018).

Az elődöntők

Péntek 14:30

Dominic Thiem - Roberto Bautista Agut    1.33    3.00

Péntek 16:00

Matteo Berrettini - Andrey Rublev    1.73    2.00


Fogadj az elődöntőkre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Betfair fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.07.10. (8:50).