Favorit a magyar válogatott a fináléban, mestermunka lenne élni a lehetőséggel.

Csodálatos menetelésen van túl az U19-es női kézilabda válogatott, amely a romániai Európa-bajnokság döntőjében veszt részt a hét utolsó napján.

A magyar csapat a franciák elleni csoportmeccset kívéve, minden alkalommal magabiztos győzelmet aratott, így egy percig sem merülhetett fel az érdemtelenség kérdése. Most viszont a döntővel jön a torna sava-borsa, mikor igazán fontos lenne, hogy a Szilágyi Zoltán válogatott még egy utolsó nagy csapást vigyen be ellenfelének. Erre nem is olyan rég volt már példa, hiszen a csoportkörben a magyar lányok 18 góllal verték a dánokat. Vasárnap ennek a felével is bőven megelégednénk.

Mire fogadhatunk a Magyarország - Dánia U19-es női kézi-eb döntőjén?

A bet365 fogadóiroda kínálatában megtaláltuk a mieink legfontosabb mérkőzését, és szemezgettünk egy pár fogadási lehetőséggel a fináléra. Íme a lehetőségek:

  • Magyarország minimum 4 gól különbséggel nyer 1.75-ös nyereményszorzóért
  • Magyarország minimum 5 gól különbséggel nyer 1.95-ért
  • Magyarország nyeri az 1. félidőt 1.25-ért (döntetlen esetén a tét visszajár)
  • Magyarország vezet a félidőben 1.40-ért (3 esélyes fogadás)
  • a magyar lányok már félidőben  minimum 3 gól különbséggel vezetnek 2.00-ért
  • Magyarország az első félidőben 15 gólnál többet szerez - 1.90
  • Magyarország vezet a félidőben, nyer a végén - 1.55

A fentieken kívül számos egyéb első félidőre, vagy akár teljes játékidőre vonatkozó speciális fogadási lehetőséggel találkozunk náluk. Böngésszétek bátran.

U19 női kézilabda Eb: Magyarország - Dánia élő közvetítés

Amennyiben élőben szeretnénk követni a magyar csajok fináléját, akkor a következőt tehetjük:

  • Regisztrálnunk kell ingyenesen az ehftv.com weboldalra 
  • Ki kell töltenünk egy regisztrációs űrlapot megadván a következőket: keresztnév (first name), vezetéknév (last name), valós email cím, nem (gender), jelszó (password), születési dátum (date of birth), ország (country of residence)
  • Az űrlap második oldalán a következőket kell megadnunk: favorit nemzeti csapat (favourite national team), kedvenc csapat (favourite team), kedvenc strandkézilabda csapat (favourite beach club) - random válasszatok a listából tetszésetek szerint, ha nincs favorit (12Monkeys Kölc HC-nek gyanítjuk sok rajongója lesz egyből, ugyanis ők az elsők a listán).
  • Űrlap végén kattints a Join myHome of Handball gombra
  • Elektronikus levélben jön egy megerősítés, a benne szereplő linkre (Verify Your Email) rá kell kattintani 

Hogyan tovább?

Amennyiben sikeresen regisztráltál és sikerült bejelentkezned az oldalra, akkor nyisd meg a következő linket és ott láthatod az aktuális mérkőzések listáját: https://ehftv.com/handball-competitions-schedules 

Ha szeretnéd, akkor akár még vissza is nézhetsz mérkőzéseket, pl. a magyar - román mérkőzést itt: https://ehftv.com/player/vod/hungary-vs-romania?entryId=0_7lmp7vfj&categories=Full%20Games 

Hajrá Magyarország!

A vasárnapi program:

július 16., vasárnap

Fogadj itt a mérkőzésekre!

Borítókép: Fotó: Dziurek/Shutterstock