Nem ez lesz a forduló meccse lesz, de talán kisül belőle valami jó.

Hétfő este hazai pályán fogadja az Udinese a Lecce csapatát az olasz bajnokság 9. fordulójának utolsó játéknapján.

Ugyan nem kétéves, csak nyeretlen még az idei szezonban az Udinese együttese, de legalább nem pontatlan, hiszen egyesével már ötször is sikerült bepontozódnia. Az más kérdés, hogy ez csupán arra elég, hogy ne kopaszon álljon a gárda a mezőny végén.

A vendég Leccénél sokkal elégedettebbek lehetnek az érintettek, hiszen az eddig összefocizott 12 ponttal stabilizált állapot áll fenn, a középmezőny részese a Giallorossi. Az aktuális forma viszont itt sem a legjobb, ugyanis a legutóbbi három bajnokin csak egyetlen pontot sikerült szerezni. A csapat mentségére legyen mondva, hogy ezen találkozók között olyan ellenfelei voltak, mint Napoli és Juventus, ellenük azért nem szégyen alulmaradni.

Tippek, vélemények? 

Hétfői mérkőzések:

október 23., hétfő

Udinese - Lecce Stream

A hétfő esti Udinese - Lecce találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!