Már hat alkalommal kapott ki Carla Suarez- Navarro Grand Slam negyeddöntőben. Ha megveri Madison Keyst, akkor első elődöntőjét játszhatja.

A nemrég 30. születésnapját ünneplő spanyol játékos egy évtizedre rá, hogy első negyeddöntőjét játszotta Grand Slam-tornán (Roland Garros 2008), újra esélyt kapott átlépni ezt a tornaszakaszt. Kivéve a Wimbledont, minden ilyen rangú versenyen eljutott eddig a legjobb nyol közé, de sohasem sikerült még megtennie a következő lépést. Ez alkalommal sem látszik könnyű feladatnak az előtte álló meccs, hiszen a tavalyi döntős, Madison Keys ellen kell küzdjön, aki a papírforma szerint az összecsapás esélyese 1.38-s szorzóval.

Madison Keys (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

Madison tavalyi legyőzője, Sloane Stephens már búcsúzott a versenytől, így extra motíváció hajthatja, hogy az idén tornagyőzelemmel fejezze be menetelését New Yorkban (4.50). Habár az amerikai játékos az esélyesebb, eddig a nagyobb harcokat Carlanak kellett megvívnia, hiszen olyan játékosokat kellett vernie mint Maria Sharapova, Caroline Garcia vagy épp Kristina Mladenovic. A spanyol önbizalmában nem sok rés lehet, még akkor sem ha eddigi három egymás elleni meccsükön még sohasem sikerült legyőznie amerikai ellenfelét. Ha sikerül Madison tűzerejének ellenállni és változatosabb játékra kényszeríteni, akkor Carlanak nincsen vesztett ügye és akár győzhet is (3.05). Hosszabb labdamenetek kiharcolása és a meccs taktikai harccá való alakítása lenne a megoldás számára. A spanyol lábmunkája főlényesebb az amerikainál, csak esélye kell legyen azt érvényesíteni is a gyors borításon.

Carla Suarez-Navarro (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

Látványos lesz az összecsapás, mert a Madison támadó erőjátéka és Carla változatos játéka és gyönyörű egykezes fonákja szép megoldásokat ígérnek.

A két versenytábla további szerdai negyeddöntői:

  • Marin Cilic - Kei Nishikori:            1.60 - 2.35
  • Novak Djokovic - John Millman: 1.05 - 11.50
  • Naomi Osaka - Lesia Tsurenko:  1.42 - 2.85


  Fogadj és nézd élőben!

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.09.05. (08:59)

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.