Az idei Wimbledon egyik fénypontja a tizennyolc éves Emma Raducanu volt, aki most a New York-i Grand Slamen is magára vonhatja a reflektorfényt.

Nagy érdeklődéssel figyelte a teniszvilág, hogy Emma miként fog tovább szerepelni, miután a londoni rangos tornán a nyolcaddöntőig menetelt. Bár San Joseban vereséggel indította az őszi keménypályás idényét, Chicagoban már az első WTA-döntőjét játszotta. Míg a Wimbledonon nem volt még a világranglista legjobb 300 játékosa között sem, jelenleg a 150. helyen találja magát és a US Open selejtezőit magabiztosan nyerte. A főtáblán Stefanie Voegele (WTA 128.) lesz első ellenfele, aki ugyancsak a selejtezőkből jutott fel, de ő szerencsés vesztesként. 

A harmincegy éves svájci játékos a Wimbledont követően nem a kemény, hanem a lassú borításra tért vissza, így a New York-i selejtezős mérkőzései voltak az elsők az ilyen típusú játékfelületen a füves idényt követően. A selejtezők utolsó fordulójában Ana Konjuhtól kapott ki, de Jennifer Brady visszalépésével tovább folytathatta a versenyt. Stefanie mostanában a salakos tornákat részesítette előnyben, ami nem meglepő, mivel a kemény borításon idén csupán két hivatalos meccset nyert összesen az amerikai Grand Slam rajtjáig. Ettől függetlenül, a salakon is nagyon szürkék voltak eredményei, egyetlen említésre méltó menetelése Bogotában volt, ahol a negyeddöntőt érte el. Hogy még tisztább legyen a kép, Stefanie a WTA-tornák főtábláin 2021-ben csak négy meccset nyert, ezért túl nehéz kihívás lehet számára megállítani a fiatal brit lendületét.

Ne feledd, hogy nyertes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán is.

augusztus 31., kedd

Tipp

Emma Raducanu 2-0-ás szettarányban nyer: 1.64

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-1 @ 4.10
Fogadás szettre 0-2 @ 8.50
Fogadás szettre 1-2 @ 9.50
Szett hendikeppel Voegele, Stefanie +1.5 @ 2.25
Játék hendikeppel Raducanu, Emma -5.5 @ 2.04
Játék hendikeppel Voegele, Stefanie +5.5 @ 1.77
Játék hendikeppel Raducanu, Emma -7.5 @ 4.35
Játék hendikeppel Voegele, Stefanie +2.5 @ 3.45
Játékok száma Alatt 19.5 @ 1.93
Játékok száma Felett 19.5 @ 1.85
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.38
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.95

További kiemelt mérkőzések

Fogadj a US Openre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.08.31. (09:42)