Linda Fruhvirtova az amerikai Grand Slamen jegyzi első szereplését rangos főtáblán és a második fordulót elérve, Garbine Muguruzával mérkőzhet meg.

Linda Fruhvirtova (Fotó: Ritzerfeld/Shutterstock.com)

A tizenhét éves csehországi játékosra (WTA 167.) a tavasszal Miamiban figyeltek fel sokan igazán, amikor egy szabadkártyát kihasználva Elise Mertenset és Victoria Azarenkát is legyőzve, a nyolcaddöntőbe jutott. Bár floridai menetelését nem követték kimagasló eredmények, az nyilvánvaló volt, hogy csak idő kérdése amíg ismét a reflektorfénybe kerül. New Yorkban a selejtezőkből indult, majd az első főtáblás meccsén két játszmában, 6-3, 6-4-re győzte le Xinju Wangot. A második fordulóban sem lehet leírni, annak ellenére, hogy a kétszeres Grand Slam-bajnok, Muguruza (WTA 10.) ellen lép pályára.

A spanyol játékosnak élvonalú helyezése a világranglistán nem kell megtévesszen, mert idei eredményei nem túl biztatók. Ezt a hullámvölgyét jól tükrözi, hogy Garbine 2022-ben a US Openig, csak egy Grand Slam-meccset nyert meg és azt is az év elején Ausztráliában. A füves idényrészt követő kemény pályás WTA-eseményeken csupán egy meccset nyert, de New Yorkban a két szettes (6-3, 7-6) Clara Tauson elleni első körös győzelme már derűsebb irányt mutat. A bukmékerek oddsai a rutinosabb játékost emelik favorit státuszba, de Lindától acélos ellenállás várható.

Ne feledd, hogy az Unibetnél 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a mérkőzésekre a Grand Slam-torna első hetében, ugyanakkor részt vehetsz a nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságon is.

szeptember 01., csütörtök

Tipp Játék hendikeppel Fruhvirtova, Linda +5.5 @ 1.34

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.01., 06:36.