Ons Jabeur nem remekelt a felvezető tornákon, de a tengerentúli Grand Slamen első negyeddöntőjét érte el.

Ons Jabeur (Fotó: lev radin/Shutterstock.com)

Az idei évben szintet lépett a tunéziai játékos (WTA 5.) és a madridi, valamint a berlini bajnoki címei után, döntőt játszott a Wimbledonon. Mivel a kemény borításra való visszatérés után csupán két meccset nyert meg összesen, kérdéses volt, hogy mennyire lesz sikeres a hasonló New York-i játékfelületen. Ons azonban nem szomorította rajongóit és az utolsó nyolc közé jutott csak egy szettet veszítve menetelése közben. A harmadik fordulóba Shelby Rogersnek sikerült egy felvonásban jobb lennie nála, de a nyolcaddöntőben Veronika Kudermetova ellen visszatért a két játszmás győzelemmódba. Nem a legszínvonalasabb ellenállásba botlott mostanáig, ami viszont nem mondható el a következő ellenfeléről.

Az elődöntőbe jutásért Ajla Tomljanovic (WTA 46.) próbálja útját állni, aki szintén először van az utolsó nyolc között New Yorkban. Az ausztrál játékos három szettes, acélos harcot vívott Serena Williams-l a harmadik fordulóban, majd azt a Liudmila Samsonovát verte két felvonásban (7-6, 6-1-re), aki a füves idény óta nem kapott ki. Ajla egyre magabiztosabbnak látszik és egy ilyen lendületben, annak ellenére, hogy elveszítette az eddigi két Jabeur elleni mérkőzését és a bukmékerek is esélytelenebbnek tartják a tunéziai játékossal szemben, nem lenne hatalmas meglepetés ha borítaná a papírformát.

Ne feledd, hogy a US Open-fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságán.

szeptember 06., kedd

Tipp Szett hendikeppel Tomljanović, Ajla +1.5 @ 1.68

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.06., 06:34.