Eddig egyszer találkozott a két játékos, akkor Wawrinka örülhetett a végén.

A US Openen 2016-ban győztes svájci teniszező kedden a Yoshihito Nishioka elleni meccsel kapcsolódik be az amerikai nyílt teniszbajnokság küzdelmeibe.

A 38 éves Wawrinka a cincinnati keménypályás tenisztornán lépett fel legutóbb, ahol a nyolcaddöntőben az ausztrál Max Purcell ellen vérzett el. Ezt követően nem indult más sorozatban, így közel két hetes pihenő után jó esélyekkel vág neki a Nishioka elleni találkozónak. 

Tippek, vélemények?  

Néhány mérkőzés a keddi játéknapról:

augusztus 29., kedd

Wawrinka - Nishioka Stream

A kedd esti Wawrinka - Nishioka találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Stanislas Wawrinka (Fotó: Yu Chun Christopher Wong/Shutterstock.com)