Bármi történjék egy egész idény alatt, Sam Querrey (ATP. 79.) füvön mindig veszélyes marad. Az amerikai játékos 2016-ban negyeddöntős, 2017-ben pedig elődöntős volt a Wimbledonon.

július 02., kedd

Dominic Thiemet (ATP. 4.) minden bizonnyal megviselte, hogy a tavalyi idényhez hasonlóan, ismét el kellett ismernie Rafael Nadal fölényét a Roland Garros döntőjében. A salakon bravúroskodó osztrák játékos a füvön nem igazán remekelt az idők során. Bár 2016-ban sikerült megnyernie a stuttgarti tornát, a Wimbledonon legjobb eredményének a 2017-es negyedik fordulója számít. A londoni Grand Slam előtt, Thiem csak hurlinghami bemutató jellegű tornán vett részt és ott Nicolas Jarry verte. Eközben, Querrey, aki kihagyta a Roland Garrost, a múlt heti eastbourni torna döntőse volt.

Sam Querrey (Fotó: Rena Schild / Shutterstock.com)

Mindenképp meglepetésnek lesz besorolva, ha Querrey kiejtené Dominicot, de ennek a valószínűsége messze nem olyan kicsi, mint ahogyan gondolhatnánk. A bődületes szervája nagyon segíti ezen a borításon és tenyeresével is diktáló tud lenni. Kedveli a gyors és kemény labdameneteket és gyorsítja is ütéseit ahogyan csak tudja. Az a tény is sokat segítheti az amerikait a gyepszőnyegen, hogy laposabbak ütései. Mozgása a pályán nem hasonlítható az osztrákéhoz, de füvön alapvetően ez nem akkora hátrány. Nyilván Querreyen lesz a nagyobb nyomás, mivel ha nem sikerül neki egy-két ütéssel elegendő nyomást gyakorolni az osztrákra, ellenfele lesz a továbbjutó.

Néhány szorzó a mérkőzésre:

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.07.01. (10.00).

További kiemelt meccsek a férfi versenytábláról:

július 02., kedd