Katie Boulter a hazai közönség előtt szerezte pályafutásának első top 40-es győzelmét és erre a bravúrjára építeni tudott, de van-e elég jó, hogy egy volt világelső és Wimbledon-bajnok ellen is esélye legyen? 

A világranglistán 141. helyen álló brit játékos még februárban kemény borításon nyert egy ITF-tornát, de WTA-esemény főtábláján 2022-ben csak ezen a héten nyert két meccset egymás után. Miután a füves idényt Nottinghamben kezdte, ahol a selejtezőből eljutott a nyolcaddöntőig, Birminghamben már az utolsó nyolc között van úgy, hogy két játszmában legyőzte a múlt heti nottinghami döntőst, Alison Riskét és Caroline Garciát is.

A negyeddöntőben a volt világelső és egyben 2019-es Wimbledon-bajnok, Simona Halep (WTA 20.) lesz az ellenfele. A román játékos a meglepetésszerű második körös Roland Garros-búcsúja után, csak ezen a héten váltott át a füves borításra és ő is simán, szettvesztesség nélkül haladt mostanáig a versenytáblán. Első meccsén Lesia Tsurenkot, a másodikon pedig Boulter honfitársát, Harriet Dart-t győzte le. Bár nem mondható, hogy Simona az utóbbi hónapokban csúcsformában lett volna, de nagy esélyese marad ennek a mérkőzésnek. Még ha az oddsok nem is annyira, de a pillanatnyi helyzetkép mégis azt sugallja, hogy azért Katie elég acélos ellenállást tanúsíthat ha lendületben marad.

június 17., péntek

Tipp Játék hendikeppel Boulter, Katie +4.5 @ 2.07

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.17., 07:19.