Karolina Pliskova még sosem tudta legyőzni Jessica Pegulát az eddigi négy egymás elleni mérkőzésen és ezúttal sem lesz könnyű ezt megtennie, mivel az amerikai játékos is remek formát tanúsít az 1000-es kategóriájú US Open Series-tornákon.

Karolina Pliskova (Fotó: jctabb / Shutterstock.com)

Karolina (WTA 6.) Londonban nagyon közel volt, hogy Grand Slam-bajnok legyen, de Ashleigh Barty végül legyőzte a döntőben. A huszonkilenc éves csehországi játékos az Olimpiai játékok alkalmával váltott vissza a kemény borításra, ahol a nyolcaddöntőben Camila Giorgi búcsúztatta. Ugyancsak az olasz játékos bizonyult nála jobbnak Montréalban is, viszont Kanadában már a döntőben csaptak össze. Jessica (WTA 30.) is az ötkarikás eseményen váltott a kemény játékfelületre, viszont már az első mérkőzése után búcsúzni kényszerült. Montréalban elkapta a fonalat és az utolsó négy közé jutott, ahol az említett Giorgi ejtette ki őt is a versenyből.

Pegula Cincinnatiban sem kerülte el Camilát, de itt már a huszonhét éves amerikai két sima játszmában vágott vissza. Ezútán Simona Halep ellen kellett volna a tengerentúli játékosnak pályára lépnie, de a román volt világelső visszalépett a mérkőzés előtt. Pliskova csak egy meccset játszott mostanáig az ohiói tornán és különösebb gondok nélkül szerezte meg a továbbjutást Yulia Putintseva ellen (6-3, 6-2). Bár elméletileg Karolina magasabb színvonalat képvisel, a Pegulával játszott mérkőzéseket úgy veszítette el, hogy szettet is csak egy alkalommal tudott nyerni. A négy összecsapásból három kemény borításon és egy füvön zajlott. Azt is meg kell jegyezni, hogy ezekre a meccseikre mind az idén került sor.

augusztus 19., csütörtök

Néhány fogadási lehetőség

Fogadás szettre 2-0 @ 2.80
Fogadás szettre 2-1 @ 4.35
Fogadás szettre 0-2 @ 3.50
Fogadás szettre 1-2 @ 4.80
Szett hendikeppel Pegula, Jessica +1.5 @ 1.42
Játék hendikeppel Pliskova, Karolina -1.5 @ 1.93
Játék hendikeppel Pegula, Jessica +1.5 @ 1.86
Játék hendikeppel Pegula, Jessica -3.5 @ 3.10
Játék hendikeppel Pliskova, Karolina -4.5 @ 3.20
Játékok száma Alatt 19.5 @ 2.70
Játékok száma Felett 19.5 @ 1.45
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.60
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.33

További kiemelt mérkőzések

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.08.19. (10:45)